Predstavitev

Podjetje TO-NA d.o.o. tovorne nadgradnje je začelo svojo osnovno dejavnost izvajati v letu 2005 in sicer s programom prodaje kiperskih nadgradenj. Glede na potrebe trga smo svojo dejavnost razširili še na program nizkonosečih prikolic in polprikolic za izvajanje specialnih prevozov gradbene mehanizacije, strojev in drugih zahtevnih tovorov za katere so potrebna navedena priključna vozila. Program smo še dodatno razširili s prodajo avtocistern ter cistern polprikolic za prevoz nafte, naftnih derivatov, bitumna, plina, tehničnih voda, cistern za prevoz živil, cistern za prevoz (žitaric – krme za živali – moke), kiperskih polprikolic, termoizoliranih nadgradenj, tovornih nadgradenj, dvižnih nakladalnih ploščadi, kontejnerskih polprikolic.

Za izvajanje omenjenih programov smo pooblaščeni predstavniki za proizvajalca Cantoni&C S.p.A. za kiperske nadgradnje, proizvajalca De Angelis S.p.A. za nizkonoseče prikolice, proizvajalca OMT S.p.A. za cisterne za prevoz nafte, naftnih derivatov, tehničnih voda, kontejnerskih polprikolic, proizvajalca ACERBI S.p.A. za prevoz LPG-ja, proizvajalca MENCI&C S.p.A. za polprikolice-kiper, polprikolice s potisnim podom in cisterne polprikolice za prevoz žitaric, krme za živali in moke. Za podjetje B.G. s.r.l. predstavljamo cisterne nadgradenje in cisterne polprikolice za prevoz živil (olje, mleko, vino, sok, čokolada...). Za F.A.S.T. s.r.l. predstavljamo nadgradnje za tovorna vozila, prikolice, gozdarske prikolice, specialne prikolice in dvižne nakladalne ploščadi. Za proizvajalca Zonta Coldline s.r.l. predstavljamo produkte, kot so: termoizolirane nadgradnje, komore, furgoni.

S svojo ponudbo smo poleg slovenskega trga prisotni še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Kosova in Makedonije.

Naše glavne prednosti so v prilagajanju posebnim zahtevam kupcev, sorazmerno kratkih dobavnih rokih, konkurenčnih cenah in nenazadnje tudi v kvaliteti naših proizvodov.


Naša ponudba - slike

Prekucniki

Nizkonoseče prikolice

Cisterne

5-cisterne-za-gpl

4-polprikolice-in-nadgradnje

6-zivila

Nadgradnje

Hladilne komore


Novice

Obiščite nas na Celjskem sejmu

Spoštovani razstavljavec,

od 18. do 21. maja 2017 se bomo družili na sejmišču v Celju. Ker se sejem hitro približuje, vam za uspešno pripravo sejemskga nastopa pošiljamo vse informacije, ki jih potrebujete za svoje delo.

Rok za DODATNA NAROČILA – 10. april 2017

NE POZABITE na dodatna naročila (vpis v sejemski katalog, inštalacijski priključki, oprema razstavnih prostorov, zavarovanje,…).
Naročate jih na naši spletni strani www.ce-sejem.si, v zavihku DODATNE STORITVE ZA RAZSTAVLJAVCE (desno zgoraj).
Posebej bodite pozorni na režim nočnega toka.
Zaradi varnostnih razlogov bo avtomatski režim nočnega toka poskrbel za izklop toka na razstavnih prostorih vseh, ki niste naročili nočnega toka med 20. uro zvečer in 8. uro zjutraj.
Ne pozabite vpisati v sejemski katalog vseh blagovnih znamk in podjetij, ki jih zastopate, in jih boste predstavili na sejmih! Te informacije so zelo zanimive za promocijo sejemskega dogajanja, zato izkoristite priložnost in jih pravočasno vpišite v sejemski katalog.

GRATIS e-Poslovni kuponi (e-Vstopnice) – povabite svoje partnerje na sejem

Za vsak m2 najetega razstavnega prostora prejmete brezplačen e-poslovni kupon oz. e-vstopnico (PRIMER: 50 m2 = 50 brezplačnih unovčenih e-poslovnih vstopnic).
Izkoristite možnost brezplačnih e-vstopnic in povabite svoje poslovne partnerje, sodelavce, prijatelje, da vas obiščejo na sejmišču. Seveda lahko na sejem povabite več oseb, kot vam pripada brezplačnih e-poslovnih vstopnic.
Za unovčene e-poslovne vstopnice, ki bodo presegle kvoto brezplačnih e-poslovnih vstopnic, vam omogočamo količinski popust! E-poslovna vstopnica je uporabljena, ko je odčitana pri osebju na vhodu.
E-poslovne vstopnice oz. e-poslovne kupone lahko naročate na naši spletni strani v zavihku DODATNE STORITVE ZA RAZSTAVLJAVCE (v polju E-POSLOVNI KUPONI IN VSTOPNICE) s pomočjo uporabniškega imena in gesla navedenega na priloženi potrditvi prijave.

Sledite navodiloma sistema!

Uradna pasica sejmov

Pošiljamo vam tudi uradno pasico, banner sejmov in vas vabimo, da ga pripnete svojim e-sporočilom za povabilo poslovnih partnerjev in sodelavcev na sejem. Vpišite sejemsko dvorano in številko svojega razstavnega prostora, da vas bodo brez težav našli na sejmišču.

AMGL OBISCITE NASDVORANA


Povpraševanje

Za vse informacije in dodatna vprašanja vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.