Predstavitev

Podjetje TO-NA d.o.o. tovorne nadgradnje je začelo svojo osnovno dejavnost izvajati v letu 2005 in sicer s programom prodaje kiperskih nadgradenj. Glede na potrebe trga smo svojo dejavnost razširili še na program nizkonosečih prikolic in polprikolic za izvajanje specialnih prevozov gradbene mehanizacije, strojev in drugih zahtevnih tovorov za katere so potrebna navedena priključna vozila. Program smo še dodatno razširili s prodajo avtocistern ter cistern polprikolic za prevoz nafte, naftnih derivatov, bitumna, plina, tehničnih voda, cistern za prevoz živil, cistern za prevoz (žitaric – krme za živali – moke), kiperskih polprikolic, termoizoliranih nadgradenj, tovornih nadgradenj, dvižnih nakladalnih ploščadi, kontejnerskih polprikolic.

Za izvajanje omenjenih programov smo pooblaščeni predstavniki za proizvajalca Cantoni&C S.p.A. za kiperske nadgradnje, proizvajalca De Angelis S.p.A. za nizkonoseče prikolice, proizvajalca OMT S.p.A. za cisterne za prevoz nafte, naftnih derivatov, tehničnih voda, kontejnerskih polprikolic, proizvajalca ACERBI S.p.A. za prevoz LPG-ja, proizvajalca MENCI&C S.p.A. za polprikolice-kiper, polprikolice s potisnim podom in cisterne polprikolice za prevoz žitaric, krme za živali in moke. Za podjetje B.G. s.r.l. predstavljamo cisterne nadgradenje in cisterne polprikolice za prevoz živil (olje, mleko, vino, sok, čokolada...). Za F.A.S.T. s.r.l. predstavljamo nadgradnje za tovorna vozila, prikolice, gozdarske prikolice, specialne prikolice in dvižne nakladalne ploščadi. Za proizvajalca Zonta Coldline s.r.l. predstavljamo produkte, kot so: termoizolirane nadgradnje, komore, furgoni.

S svojo ponudbo smo poleg slovenskega trga prisotni še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Kosova in Makedonije.

Naše glavne prednosti so v prilagajanju posebnim zahtevam kupcev, sorazmerno kratkih dobavnih rokih, konkurenčnih cenah in nenazadnje tudi v kvaliteti naših proizvodov.


Naša ponudba - slike

Prekucniki

Nizkonoseče prikolice

Cisterne

5-cisterne-za-gpl

4-polprikolice-in-nadgradnje

6-zivila

Nadgradnje

Hladilne komore


Povpraševanje

Za vse informacije in dodatna vprašanja vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.